Roparunteam De Betuwe Runners 356 gefinisht!

Roparunteam De Betuwe Runners 356 zijn maandagmiddag 20 mei omstreeks 16.25 uur in Rotterdam gefinisht. Na een afstand van 552 km, slecht 25 minuten afgeweken op de vooraf gestelde tijdsplanning. Een prachtige sportieve prestatie van het hele team, zeker gezien de uitdagende weersomstandigheden (vooral zondagmiddag/avond) en wat fysieke ongemakken bij een aantal teamleden.

Er zijn tijdens de Roparun altijd twee verschillende finishes. De eerste is de tijdsregistratie finish net voor de Erasmusbrug bij de Wilhelminakade. Bij deze finish zijn we als team herenigd, hebben we elkaar gefeliciteerd met het mooie resultaat.

Vervolgens zijn we met het hele team naar de officiële finish op de Coolsingel gewandeld. Hier hebben we de medailles in ontvangst genomen en zijn we met het team en het sponsor/finishdoek op de foto gegaan.

Na de finish zijn we per metro en sommige per fiets naar de locatie gegaan (nabij Rotterdam) waar de voertuigen geparkeerd stonden. Er waren speciaal een aantal frisse chauffeurs vanuit De Betuwe ingevlogen om het hele team veilig naar De Betuwe te rijden!

We mogen terugkijken op een geweldige Roparun 2024 editie en danken iedereen die het team heeft ondersteund. Meer foto’s en verhalen rondom het Pinksterweekend/Roparun 2024 is te vinden via de volgende link: https://debetuwerunners.nl/roparun-2024/

We hopen op een later moment bekend te maken welke financiële bijdrage we aan Stichting Roparun kunnen doen!