Terugblik ‘Betuwe Run 2024’

Waar een klein dorp groot in kan zijn! Het begon eind 2023 met een brainstormsessie tussen Jeroen, Bas en Kees. Mannen, wat hebben jullie in zeer korte tijd een mooi laagdrempelig en sportief evenement neergezet, KLASSE!

Zaterdag 6 april, prachtige blauwe luchten, bezwete maar lachende gezichten, boomgaarden, dijken, bloesem en een stralende lentezon waren het decor van de 1ste editie van De Betuwe Run 2024.
Deze 1ste editie van ‘De Betuwe Run 2024’ gaat de boeken in als ‘geslaagd en succesvol’ kortom, een mooie start van een jaarlijks terugkerend Betuws evenement’.

Totaal stonden er ruim 160 enthousiastelingen aan de start. Het merendeel van de lopers kwam uiteraard uit ‘De Betuwe’ maar lopers uit heel Nederland hebben de weg naar Ingen weten te vinden. Zo hebben we Lopers gezien uit o.a. Arnhem, Utrecht maar ook uit Limburg. Het dorp Ingen staat op de kaart!

Als je eenmaal begint met mensen bedanken en namen noemen, dan loop je altijd het risico dat je mensen vergeet! Toch een poging 😉. GROTE dank gaat uit naar alle vrijwilligers, lokale ondernemers, gemeente Buren (Beweegt)!, Van Sloten (start/finishboog), EHBO’ers, Fotograaf Pixel Productions (Berry de Keizer), speaker (Sander van Alfen), appels van GRUUN en natuurlijk ISC Ingen voor beschikbaar stellen van locatie. De teamleden van Roparunteam De Betuwe Runners 356. In het speciaal Jeroen, Bas en Kees voor de perfecte organisatie van deze 1ste editie die naar meer smaakt.

Naast een ontzettend gezellige en sportieve middag hoopt en verwacht de organisatie een prachtig sponsorbedrag bijeen te hebben gebracht voor Roparunteam De Betuwe Runners 356. Het uiteindelijke bedrag wordt later bekendgemaakt.

De uitslagen van de 5km en 10 km zijn te vinden onderstaande button.


De foto’s van fotograaf Berry de Keizer in de loop der dagen online op de Facebookpagina van ‘De Betuwe Run / Ingen’. Deze Facebookpagina is te vinden via onderstaande button.

Meer foto’s op de Facebookpagina van ‘De Betuwe Run /Ingen’


Blijf ‘Roparunteam De Betuwe Runners 356’ steunen en volgen, wordt zeer gewaardeerd!

Facebookpagina ‘Roparunteam De Betuwe Runners 356’:

Facebookpagina ‘Roparunteam De Betuwe Runners 356’
@annejetski

Het is ook gewoon onze zaterdag @Marleen Van Soest 🍦🍷🏃🏼‍♀️ Lekker smikkelen!

♬ Sugardaddy – Roxy Dekker