Doe een donatie!

Het geld dat wordt opgehaald tijdens- en rondom de Roparun, wordt door Roparunteam De Betuwe Runners 356 overgemaakt aan Stichting Roparun. Het bestuur van Stichting Roparun verdeeld de financiële middelen onder instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Jaarlijks ondersteunt Stichting Roparun honderden goede doelen die helpen hier aan bij te dragen. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, haarwerken voor zieke kinderen en vakanties voor mensen met kanker en hun familie.

Door een donatie te doen help je Roparunteam De Betuwe Runners 356 bij het behalen van het hoofddoel: “de levensomstandigheden van kankerpatiënten verbeteren, in hoeverre dat mogelijk is!”.

Een donatie doen Meer weten, neem contact op

Koop een lot!

Traditiegetrouw organiseert Stichting Roparun een loterij. Voor slechts € 2,50,- koop je een lot, waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Wie sowieso wint? Iedereen! Ook de goede doelen die wij steunen. De volledige opbrengst van de loterij gaat daar namelijk naartoe. Doe jij mee?

De Roparun-loterij kent alleen maar winnaars. Dankzij het opgehaalde geld krijgen mensen met kanker een betere kwaliteit van leven. Loterijdeelnemers winnen misschien wel een mooie prijs, zo niet dan hebben ze in ieder geval bijgedragen aan onze goede doelen. 

Ook voor de editie van 2024 zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Naast de hoofdprijs, een auto zoals ieder jaar, zijn er ook tal van andere prijzen te winnen. De laatste jaren focussen we meer en meer op duurzaamheid, zo maak je dit jaar kans op een elektrische scooter en fiets. De kleinere prijzen kunnen van alles en nog wat zijn, van tickets voor uitjes tot keukenapparatuur.

Ontdek welke prijzen je kunt winnen via deze link:
roparunloterij.nl/prijzenpakket/

Vanaf dit jaar zijn de Roparun loten digitaal verkrijgbaar.
Koop nu je lot via onderstaande button en laat jouw steun tellen!
De trekking van de loterij vindt op 31 mei 2024 plaats.

Koop je loten hier Meer weten, neem contact op