Het verhaal

Binnen 48 uur ruim 550 kilometer, een avontuurlijke non-stop estafetteloop waarbij elke stap wordt gevoeld en elke kilometer een verhaal vertelt. Roparunteam De Betuwe Runners 356 bundelt zijn krachten en levert samen een geweldige prestatie, doorkruist prachtige plekken en smeedt de mooiste herinneringen, allemaal gedreven door een doel: “de levensomstandigheden van kankerpatiënten verbeteren, in hoeverre dat mogelijk is!”

De opbrengst van de Roparun wordt verdeeld onder de verschillende goede doelen, instellingen en projecten die Stichting Roparun ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een hospice, vakanties en leuke activiteiten om er even tussenuit te zijn en haarwerken voor mensen die door de behandeling hun haar zijn verloren.

Ons team bestaat uit +/- 25 enthousiastelingen. Niet alleen hardlopers, maar ook chauffeurs, navigators, fietsers, masseurs, fysiotherapeuten en teamleden die zorgen voor het basiskamp (eten en rusten). Elk team is opgedeeld in twee subteams: het actieve subteam heeft altijd één loper op de weg, terwijl het andere subteam rust. Na een afgesproken aantal kilometers wisselen de subteams.

Benieuwd naar de gezichten achter Roparunteam De Betuwe Runners 356? Maak kennis met onze inspirerende teamleden! https://debetuwerunners.nl/teamprofielen/