Opbrengst ‘Pubquiz 2024’ ruim € 4.000,- voor Roparunteam De Betuwe Runners 356.

Op dinsdagavond 14 mei 2024 heeft de eerste editie van de ‘Pubquiz 2024′ in het mooie Betuwse dorp Kesteren plaatsgevonden. Locatie is ’t Ambtshuis Kesteren (Dorpsplein 6). Organisatie en presentatie lag in handen van Jurgen van Neerbos van ‘Pubquiz on tour’, dat kon niet anders dan een groot succes worden. Het doel van de ‘Pubquiz’ was tweeledig.

Enerzijds zoveel mogelijk mensen een ontzettend gezellige avond bieden, vol met entertainment en onder het genot van een hapje & drankje. Anderzijds zoveel mogelijk aandacht en geld ophalen voor het goede doel. De ‘Pubquiz’ is een initiatief van Roparunteam De Betuwe Runners 356 in samenwerking met ‘Pubquiz on tour’ en ’t Ambtshuis Kesteren’.

Als doel hebben De Betuwe Runners om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld op te halen voor het doel van Stichting Roparun. Namelijk “De levenskwaliteit van mensen met kanker verbeteren”, dit onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Veiling
Naast de ‘Pubquiz’ werd als ‘side event’ een veiling georganiseerd. Ondernemers konden een item beschikbaar stellen voor deze veiling. Totaal is maar liefst € 2.300,- opgehaald via het veilen van items.

Totale opbrengst ‘Pubquiz & veiling’
Totaal is deze avond ruim € 4.200,- opgehaald, wat een fantastisch bedrag. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!