De Betuwe Run (1e editie) 06 april 2024

Op zaterdagmiddag 6 april 2024 vindt de eerste editie van De Betuwe Run in het mooie Betuwse dorp Ingen plaats. Het doel van De Betuwe Run is tweeledig. Enerzijds zoveel mogelijk mensen van jong tot oud een gezellige en sportieve middag bieden. Anderzijds zoveel mogelijk aandacht en geld ophalen voor het goede doel. De Betuwe Run is een initiatief van Roparunteam De Betuwe Runners 356.

Het Roparunteam bestaat uit een groep enthousiastelingen uit de Betuwe die de sportieve uitdaging hebben opgepakt om mee te doen aan Roparun 2024.
De Roparun is een non- stop estafetteloop van +/- 560 km en vindt tijdens het Pinksterweekend plaats.

Als doel hebben De Betuwe Runners om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld op te halen voor het doel van Stichting Roparun. Namelijk “De levenskwaliteit van mensen met kanker verbeteren”, dit onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Door deel te nemen aan de Betuwe Run ondersteun je de Betuwe Runners en de doelen van Stichting Roparun. Lees onderstaande informatie door en schrijf je snel in voor één van de (hardloop)afstanden en ontdek de mooie Betuwe!

Programma

Kidsrun:

De Kidsrun betreft een verkeersvrije hardloopronde van +/- 700 meter op- en rondom het voetbalveld van ISC Ingen. Kinderen t/m 7 jaar lopen 1 ronde en kinderen van 8 t/m 12 jaar lopen 2 rondes. Start van de Kidsrun is om 13:15 uur hierbij is geen tijdsregistratie aanwezig

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50,- per kind, alleen voorinschrijving mogelijk t/m 04-04-2024.
Na afloop krijgen deelnemende kinderen een mooie medaille als aandenken.

 

Betuwse Smikkelroute:

Sportiviteit, gezelligheid en proeven van verschillende lokale hapjes en drankjes komen samen tijdens de ‘Betuwse Smikkelroute’. Een bourgondische hardlooproute van 10,5 kilometer door het buitengebied van het mooie Ingen en dat ook nog eens voor het goede doel. Loop gezellig met familie/vrienden of individueel. De helft van de afstand lopen kan ook! Geef je dan op als koppel voor een run-bike-run, waarbij je zelf bepaalt wanneer je wisselt als loper/fietser. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per persoon. Let op! Alleen voorinschrijving mogelijk t/m 23-03-2024 of wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Start van de Smikkelroute is om 13:30 uur hierbij is geen tijdregistratie aanwezig!

 

Betuwse 5 km

De 5 kilometer bestaat uit een hardlooproute door het buitengebied van het mooie Ingen. De start en finish zijn op het voetbalveld van ISC Ingen. Tijdens de 5 km wordt gebruik gemaakt van tijdsregistratie. Registratie gebeurt via een ipico chip die makkelijk bevestigd kan worden aan één van je schoenveters voor een juiste tijdsregistratie. Start van de 5 km is om 13:45 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon, alleen voorinschrijving mogelijk t/m 04-04-2024.


Betuwse 10 km

De 10 kilometer bestaat uit een hardlooproute door het buitengebied van het mooie Ingen. De start en finish zijn op het voetbalveld van ISC Ingen. Tijdens de 10 km wordt gebruik gemaakt van tijdsregistratie. Registratie gebeurt via een ipico chip die makkelijk bevestigd kan worden aan één van je schoenveters voor een juiste tijdsregistratie. Start van de 10 km is om 14.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon, alleen voorinschrijving mogelijk t/m 04-04-2024.

Aanvullende informatie

Locatie (start- en finish)
Voetbalvereniging ISC, Verhuizensestraat 8, 4031 KS Ingen

Bereikbaarheid

Fiets: Woon je in Ingen of omgeving, dan adviseren we je om met de fiets te komen naar voetbalvereniging ISC, verhuizensestraat 8 Ingen. Meteen een mooie warming-up!

Auto: Beperkte parkeermogelijkheden vlakbij de start- en finishlocatie, parkeren is mogelijk nabij het voetbalveld, Verhuizensestraat 8 Ingen en bij de school OBS De Regenboog, Burgemeester Hoftijzerplein 10 Ingen.

Prijsuitreiking

Er is alleen een prijsuitreiking bij de 5 km en de 10 km. Deze vinden zo snel mogelijk plaats bij het gebied rondom de finish. Hierbij geldt dat per onderdeel de deelnemers die als nr. 1, 2 en 3 over de finish komen als winnaars beschouwd worden, ongeacht de geregistreerde bruto-/netto tijden. Deelenemers van de Kidsrun ontvangen een mooie medaille.

Kleedruimte en toiletten

Deelnemers kunnen gebruikmaken van de kleedruimtes en toiletten van voetbalvereniging ISC Ingen. Er is geen bewaakte garderobe, de organisatie is niet aansprakelijk voor verlies/diefstal van spullen/materialen.

EHBO

Bij start- en finishlocatie is een EHBO post aanwezig.

Bewegwijzering en verkeersregelaars
Alle routes worden duidelijk weergegeven door middel van bewegwijzering en fysiek aanwezige verkeersregelaars.

Tijdregistratie

Bij de onderdelen 5 km en 10 km wordt gebruik gemaakt van tijdsregistratie dmv een ipico chip die bevestigd wordt aan de schoenveter. Bij verlies en/of niet inleveren van de chip bij de finish wordt er € 7,50,- in rekening gebracht!

Startnummers

Startnummers worden niet opgestuurd! Je kunt het startnummer afhalen op 06-04-2024 vanaf 12:00 in de kantine van voetbalvereniging ISC, verhuizensestraat 8 Ingen.

Kantine

In de kantine van ISC kunt u voor eigen rekening een hapje en drankje kopen.

Schrijf je hier in

https://inschrijven.nl/form/2024040651177-nl

LET OP! Alleen voorinschrijving mogelijk, op de dag zelf inschrijven is NIET MOGELIJK!

Met het inschrijven voor De Betuwe Run verklaart u zich als deelnemer bekend en akkoord met de deelnemersvoorwaarden:

Aansprakelijkheid

  • Deelnemen aan het evenement is vrijwillig, op eigen risico, voor eigen rekening en voor eigen verantwoordelijkheid.
  • De organisatie is niet aansprakelijk voor welk letsel of schade dan ook van deelnemers of betrokken derden. Dit geldt ook voor verlies of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemers. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor ernstige schadesoorten zoals alle mogelijke schadesoorten ten gevolge van letsel of overlijden.
  • De deelnemer vrijwaart de organisator voor schade die derden mochten lijden als gevolg van een aan de deelnemer toe te rekenen handelen of nalaten met betrekking tot het evenement. De deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van aansprakelijkheid voor bedoelde schade.

Portretrecht & Persoonsgegevens

  • Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d., gemaakt ten tijde van deelname aan het evenement, voor promotionele doeleinden van De Betuwe Run.
  • De door de deelnemer verstrekte persoonsgegevens worden door de organisator opgenomen in een bestand. De deelnemer verleent vanwege inschrijving toestemming aan de organisator tot gebruik van de persoonsgegevens voor het verzenden van informatie en deelname-materialen aan de deelnemer.
  • Het is de deelnemer te allen tijde toegestaan schriftelijk of per e-mail aan te geven bezwaar te hebben tegen het verzenden van informatie door de organisator.