Succesvolle editie ‘Oranje Run 2024’

Healthclub Juliën geniet elk jaar weer om de organisatie van ‘De Oranje Run’ op zich te nemen , hardlopen blijft toch één van de leukste beweegactiviteiten waarbij het plezier van de deelnemers afstraalt. Deelnemen aan de Run is gratis en er is de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage/donatie te doen aan Roparunteam De Betuwe Runners 356.

Super om te zien hoe hard het team van Oranjevereniging Lienden werkt om alles voor Koningsdag in gereedheid te brengen, groot respect voor deze Oranjevrijwilligers.

Blij word je van de dankbare deelnemers die komen zeggen dat ze zo genoten hebben, o.a. van de mooie route maar ook van de ambiance waarbij blaaskapel Amicitia Lienden een grote rol speelt.

Er zijn prachtige foto’s gemaakt door Karin Walbeek en Monique van der Slikke-Drost, bekijk de foto’s via de volgende link: https://myalbum.com/album/ZMrGGtp27GvfCR/?invite=e147b55c-e219-4be4-90f7-14b732cf4a3a

Kortom, het was weer één groot Oranjefeest, dit jaar met nagenoeg 100 deelnemers. Op naar ons lustrum, de 5e editie in 2025.